blogHere – блогът на виртуална библиотека Nowhere » 2009 » февруари


26.2.2009

Какво ни очаква през 2009 – част ІІ

Filed under: Кино, Музика — clover @ 14:14

Current Mood:Playful emoticon Playful

Race To Witch Mountain

13 Март – Race to Witch Mountain – отново римейк, този път на филм от 1975 г. – Бягство в Вещерската планина (Escape to Witch Mountain). Дуейн Скалата Джонсън, Кристин Лейкин (позната ни от телевизионната комедия Стъпка по стъпка и Game Plan) и Карла Гуино (Watchmen) ще се мъчат да вдъхнат нов живот на фантастичната приказка от 75-а. Две деца със свръхестествени способности трябва да достигнат до Witch Mountain. В предишната версия бягат от богаташ, който се опитва да ги използва в своя полза, за да трупа още повече пари. В съвременната – от тайна организация вероятно със същите цели. Надяваме се на интересна фантастична комедия, която да става за неделя следобед; евентуално за кино, но не по време на премиерата. Филмчето е на Дисни. Обикновено Дисни не се скъпят на ефекти, но правят продукциите си твърде детски. Ще видим през март.
Официален сайт: http://disney.go.com/disneypictures/racetowitchmountain/
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1075417/
(more…)

Тази публикация е разглеждана 10002 пъти.

! Уведомете ни за тази публикация или коментарите

10.2.2009

Какво ни очаква през 2009 – част І

Filed under: Кино, Музика — clover @ 13:44

Current Mood:Happy emoticon Happy

Какво ни предстои тази година:

20 март – Knowing – съдейки по трейлъра и наличната информация, преводът би трябвало да бъде Предопределеност, Да знаеш (бъдещето) или нещо такова. Историята разказва за основно училище, при основаването на което децата рисуват картини и ги поставят във времева капсула, която ще бъде отворена 50 години по-късно, за да се „запознаят“ тогавашните и сегашните възпитаници на училището. Едно от тези писма попада в малкия Кейлъб Кьостлер. Писмото е изписано с привидно случайна поредица от цифри, но както се досещате „случайности случайно не случават се“. Оказва се, че тази поредица от цифри позволява да се предвиди бъдещето. Бащата на Кейлъб Джон (Никълъс Кейдж) успява да разкрие кода и историята започва. Краят ще видим през март.

Официален сайт: http://www.knowing-themovie.com/

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0448011/

Май – Стартрек ХІ (Startrek XI) – началото на историята. Капитан Кърк, Макой, Спок, всички са там, вършат лудории и започват епичното пътуване, което се простира вече няколко века. За всички фенове на предишните 10 серии и на телевизионните сериали за капитан Арчър, Пикар, Кърк, Сиско, Джейнуей и всички останали капитани на кораби от звездната флота, които се появяват в сериалите и игралните филми.

Официален сайт: http://www.startrekmovie.com/

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0796366/ (more…)

Тази публикация е разглеждана 7177 пъти.

! Уведомете ни за тази публикация или коментарите